A szamóca / Farkasné Kripner Veronika előadása

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődőt a „Mit érdemes tudni…?” sorozat következő eseményére,
 
A szamóca című előadásra
Farkasné Kripner Veronika agrármérnök
2019. október 15. kedd, 10 és 15 óra
MMgMK Mezőgazdasági Könyvtár, Tessedik terem
(Budapest I. ker., Attila út 93.)
 
Eper vagy szamóca? Melyik a helyes arra a növényre, amelyet kiskertjeinkben termesztünk? Hogyan érdemes termeszteni, gondozni? Mire használják fel? Milyen hatóanyagai és gyógyhatásai vannak? Mindezekre a kérdésekre előkerülnek a válaszok a Mit érdemes tudni? sorozatunk következő előadása során, melyet szaktájékoztató kolléganőnk, Farkasné Kripner Veronika agrármérnök fog megtartani.
Ez alkalommal az előadást ezen a napon kétszer, kétféle módon is megtartjuk. Délelőtt 10 órai kezdéssel kifejezetten a kisgyermekes szülőket hívjuk (lesz játszósarok is!) és várjuk. A délutáni, 15 órás előadás iskolásoknak és felnőtteknek szól majd Mindkét esetben 1-1,5 óra időtartamot fog igénybe venni a program.
 
A részvétel továbbra is ingyenes! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 
A „Mit érdemes tudni?” sorozat keretében minden hónap harmadik keddjén (15 órai kezdettel) a mezőgazdasággal, az élővilággal és a környezethasználattal kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokkal várjuk a Mezőgazdasági Könyvtárban. Az előadásokon való részvétel nem igényel szakmai háttérismereteket, céljuk a természeti környezettől hétköznapjaiban elszakadt városi emberek alapvető ismereteinek bővítése. Jöjjön el ingyenes előadásainkra, amelyeket érdekességekkel és kis meglepetésekkel is színesítünk!
 
További előadások: November 19. Erdőgazdálkodás, előadó: Izsákné Simon Adrienn vadgazda mérnök
 
http://www.mezogazdasagikonyvtar.hu/
https://www.facebook.com/mezogazdasagikonyvtar/